ΕΣΠΑ

Τρόποι Αποστολής

Οι αποστολές γίνονται με Elta Courier. Παραδόσεις πραγματοποιούνται όλες τις εργάσιμες ημέρες από 10:00 μέχρι και 17:00. Παραγγελίες που καταχωρούνται από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή μέχρι τις 10:00, εκτελούνται και παραδίδονται στον ταχυμεταφορέα την ίδια μέρα. Παραγγελίες που καταχωρούνται Παρασκευή μετά τις 10:00, Σάββατο και Κυριακή, εκτελούνται και παραδίδονται στον ταχυμεταφορέα την επόμενη Δευτέρα (εφόσον είναι εργάσιμη).

Για όλη την Ελλάδα το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα σύμφωνα με το συνολικό βάρος των προϊόντων κάθε παραγγελίας. Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες για τα αστικά κέντρα και ισχύει από την ημέρα που παραδίδεται η παραγγελία σας στην εταιρεία courier. Οι παραγγελίες που αφορούν τα αστικά κέντρα της Νησιώτικης Ελλάδας θα παραδίδονται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών. Ειδικά για τα νησιά, ο χρόνος παράδοσης διαφοροποιείται ανάλογα με την εποχικότητα και τα δρομολόγια των πλοίων. Επεκτείνεται από 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες (ή και παραπάνω ανάλογα με την περιοχή παράδοσης και την περίοδο της παραγγελίας) για απομακρυσμένους ή δυσπρόσιτους προορισμούς, χωρίς κάποια επιπλέον επιβάρυνση.

Για ογκώδης παραγγελίες η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία, αφότου προηγηθεί επικοινωνία με το κατάστημα www.roomdeco.gr με τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης να επεκτείνεται από 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες.

 Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς. Ζητούμε την κατανόηση σας σε περιόδους αιχμής (Χριστούγεννα, Πάσχα,).


Για παραγγελίες άνω των 49,00€: 

Και μέχρι 4 κιλά, τα μεταφορικά έξοδα είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλη την Ελλάδα .

Από 4 κιλά και άνω, τα μεταφορικά έξοδα αυξάνονται κατά 0,70€ για κάθε επιπλέον κιλό.


Για παραγγελίες κάτω των 49,00€:

Και μέχρι 2 κιλά, τα μεταφορικά έξοδα είναι 3,00€ για όλη την Ελλάδα.            

Από 2 κιλά και άνω, τα μεταφορικά έξοδα αυξάνονται κατά 0,70€ για κάθε επιπλέον κιλό.