ΕΣΠΑ

Η Εταιρεία

Η Εταιρεία

Πριν από 40 περίπου χρόνια ο Γιώργος και η Μαρία ΤΣΕΚΜΕΖΟΓΛΟΥ δημιούργησαν ένα όμορφο και σύγχρονο για την εποχή κατάστημα ένδυσης σπιτιού με Λευκά Είδη-Χαλιά-Κουρτίνες στον πεζόδρομο της Κομοτηνής. Στην αρχή σε ένα νεοκλασικό κτήριο, μικρό αλλά με γούστο κατάστημα. Πολύ σύντομα όμως το κατάστημα μεγάλωσε(ψήλωσε),προστέθηκαν άλλοι 2 όροφοι και ενισχύθηκε σε δυναμικό με το υιούς, Ανάργυρο και Σάββα.

Σε όλα αυτά τα χρόνια η πορεία που διαγράφει είναι ανοδική και στηρίζεται πάντα στην ποιότητα, στην ποικιλία και στις προσιτές τιμές. Εμπλουτίστηκε με μεγάλη συλλογή εταιρειών και ειδών. Μια μεγάλη συλλογή  υφασμάτων, κουρτινόξυλων, υφασμάτων επίπλωσης, συστημάτων σκίασης... Καθώς, επίσης, και χαλιών, ελληνικών και ξένων οίκων.

Πρόσφατα, ενισχύθηκε με ένα νέο και μοντέρνο ηλεκτρονικό κατάστημα ικανό να καλύψει τις αναζητήσεις και τις απαιτήσεις των "ψαγμένων πελατών". Εκείνων που αναζητούν ποιοτικά, σύγχρονα, οικολογικά, προϊόντα. Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει δυνατότητα αγορών 24 ώρες το 24ωρο και το εξειδικευμένο προσωπικό πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει, να σας καθοδηγήσει να σας συμβουλεύσει τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων στο τηλέφωνο(2531029333) ή στο mail info@roomdeco.gr ή στο facebook και Instagram.