ΕΣΠΑ

Ακυρώσεις – Επιστροφές

Ακύρωση παραγγελίας


Εάν έχετε ολοκληρώσει την ηλεκτρονική σας παραγγελία, αλλά το προϊόν δεν έχει αποσταλεί μπορείτε να την ακυρώσετε στέλνοντας email ακύρωσης στο info@roomdeco.gr  με τα στοιχεία της παραγγελίας ή καλώντας  μας στο τηλέφωνο επικοινωνίας (+30)2531 0 29 333.

Εάν έχει αποσταλεί το προϊόν και πάλι μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία επικοινωνώντας μαζί μας στέλνοντας email στο info@roomdeco.gr  με τα στοιχεία της παραγγελίας. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να επωμιστείτε το κόστος μεταφορικών αποστολής και επιστροφής της παραγγελίας.


Επιστροφή παραγγελίας


Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους

α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του www.roomdeco.gr   πωλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία)
β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε αποδεδειγμένο πρόβλημα ή ελάττωμα στο προϊόν.
Σε όλες τις περιπτώσεις αυτές, ο πελάτης έχει την επιλογή είτε εξ αρχής να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος είτε αφού έχει παραλάβει, να επιστρέψει το προϊόν εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της παράδοσης αφού επικοινωνήσει άμεσα στέλνοντας email στο info@roomdeco.gr , εκθέσει το πρόβλημα και προηγηθεί  συμφωνία για την επιστροφή του.
Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη, χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί και πλυθεί, με τη συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ) .
 Στην περίπτωση αυτή το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνει την εταιρεία μας. Σε περίπτωση που τα προβληματικά προϊόντα δεν επιστραφούν εντός 14 ημερολογιακών ημερών, τότε το www.roomdeco.gr   δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση. Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το ηλεκτρονικό κατάστημα είτε μέσω email info@roomdeco.gr  είτε τηλεφωνικώς στο (+30)2531 0 29333
Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής του προϊόντος είναι ότι αλλάξατε γνώμη ή δεν σας ικανοποίησε το προϊόν, εφόσον καλύπτει τις άνωθι προϋποθέσεις,  μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγή προϊόντος με το κόστος μεταφορικών να το επωμίζεστε ή να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, χωρίς να περιλαμβάνονται στο ποσό τα έξοδα αποστολής και επιστροφής αυτού.